Lokasi Pusat Perubatan Kami

Lokasi pusat perubatan kami – dari manapun anda, ambil arah ke Kajang. Di Bandar Kajang, tuju samada ke Ibu Pejabat Polis Daerah Kajang atau Stadium Kajang. Dari situ, hala ke Sg Chua hingga ke BhPetrol.

Peta di bawah ini adalah arah dari depan BhPetrol Sg Chua ke R (tempat rawatan kami – 40 Jalan Kajang 1, Taman Sri Kajang). Dalam keadaan menghadap BhPetrol dan membelakang jalan besar ke flyover, ikut jalan ke kiri yang berwarna hitam dalam peta itu. Camkan jalan kecil itu supaya anda tak silap jalan. Peta ini elok disimpan dalam telefon anda guna screenshot, senang nak rujuk bila tiba di depan BhPetrol kelak – ramai yang sesat kerana tak guna peta ini.

BhPkeR Lokasi Pusat Perubatan Kami

 

Google Maps

Untuk arah perjalanan dari tempat anda ke tempat rawatan kami, sila tekan perkataan bergaris ini: lokasi pusat perubatan kami – arah perjalanan guna Google Maps. Kemudian tekan lambang anak panah biru bengkok ke kanan (rujuk gambar A). Isikan nama tempat anda seperti dalam gambar B, tekan lambang cari (rujuk gambar C). Jika anda naik kereta, tekan pula lambang kereta. Anda akan tiba di tempat rawatan kami, insya Allah.

arah Lokasi Pusat Perubatan Kami

A: tekan lambang arah

isiNamaTempatAnda Lokasi Pusat Perubatan Kami

B: isikan nama tempat anda kemudian tekan lambang cari seperti gambar C

searchSign Lokasi Pusat Perubatan Kami

C: lambang cari

XML Sitemap · Disclaimer · Privacy Policy · Terms Of Use
© Hak Cipta Terpelihara 2014 - 2024 · Perubatan Dr Rasid & Nazar – Perubatan Islam Jom Sihat Tanpa Ubat ·